Organisatieadvies

Organisaties in een dynamische omgeving willen en moeten bij voortduring anticiperen op ontwikkelingen en veranderingen. Het is daarbij noodzakelijk om in een integrale en uitgebalanceerde aanpak die veranderingen het hoofd te bieden. Of het nu opbouw, fusie, doorstart of afbouw betreft. De sherpa’s van Sherpas Proyects adviseren u van basiskamp tot aan de top.

 

Na een snelle maar gedegen probleemanalyse adviseren wij u adequaat en bondig vanuit ervaring en vakspecialisme. Vanzelfsprekend blijft u kapitein op uw eigen schip en bepaalt u hoe het advies wordt opgevolgd. Sherpas Proyects begeleid uw onderneming bij de verbetertocht (...and, you wont get lost!). Hierbij staat samenwerken vanzelfsprekend centraal.

 

Bij de analyse en gedurende het implementatieproces hanteert Sherpas Proyects haar organisatieanalyse model. De organisatietriangel helpt u te excelleren op uw eigen terrein.

meer informatie

stuur een e-mail

 
 

Ontwikkeling Parkeerbedrijf

Voor een van onze grotere steden was door de jaren heen een zeker niveau van parkeerbeleid ontwikkeld. Dit beleid en de uitvoering daarvan moest op diverse aspecten worden verbeterd. Centralisering en bedrijfsmatig aanpakken van het parkeerbeleid was nodig. Samen met de nieuwe manager van het parkeerbedrijf werd een businessplan op maat uitgewerkt voor het nieuwe parkeerbedrijf. De organisatie werd ontworpen en geïmplementeerd en diverse processen rond parkeervoorzieningen, handhaving, vastgoedbeheer, financiën en front office werden op orde gebracht.

 

Het parkeerbedrijf werd koploper op het gebied van mobiel parkeren, gedigitaliseerd vergunningenbeheer en contractmanagement.