Sherpas Proyects online

Sherpas Proyects gidst organisaties, groepen en individuen door of naar een verandering. Met succes hebben wij een interne verandering doorlopen. Om optimaal te informeren hebben wij de website onder de loep genomen. Vanaf 1 december 2007 presenteren wij ons online in een nieuwe jas. U kunt nu op elk moment van de dag informatie vinden over onze methodieken, ons team en uiteraard enkele voorbeeld cases. Mocht u daar toch niet vinden wat u zoekt dan zijn wij natuurlijk ook nog telefonisch en per mail te benaderen. Neem eens een kijkje op onze website: (www.sherpasproyects.com)

Case: Buurtsupers+

Voor de commerciële supermarkt is het steeds lastiger om te overleven in dorpskernen tot circa 2000 bewoners. Vanuit de sociale economie wordt ingespeeld op de dreigende verdwijning van de buurtsuper. Steeds vaker wordt in samenwerking met zorginstellingen een buurtsuper opgezet als een sociale onderneming: een economische activiteit die tegelijkertijd een sociaal doel dient. Dagbesteding voor gehandicapten of andere doelgroepen die daarmee een waardevolle voorziening in het dorp mogelijk Maken. Sherpas Proyects begeleidt in samenwerking met IMP Projectbureau de totstandkoming van buurtsupers in Twente. (Lees meer...)

Case: Asset Management

Samen met Traduco, de NVDO en de KNVTS organiseert Sherpas Proyects de leergang Asset Management. Deze praktische leergang levert de deelnemers duidelijk inzicht, veel kennis en vaardigheden op om kosteneffectief installatiebeheer te bereiken. De verschillende technische modules, verzorgd door ervaren Traduco medewerkers, worden afgewisseld met onderwerpen op het terrein van persoonlijke effectiviteit, effectieve communicatie en beïnvloeding en samenwerkingsgerelateerde onderdelen. Deze “zachtere” programmaonderdelen worden door Sherpas Proyects trainers verzorgd. (Lees meer...)

You won't get lost: positionering

De lengtegraad is samen met de breedtegraad een geografische positieaanduiding in bolcoördinaten. Voor de coördinaten op aarde varieert de lengtegraad van 0° tot 180°. De breedtegraad varieert van 0° tot 90°. Een graad (°) wordt onderverdeeld in 60 minuten ('), een minuut wordt onderverdeeld in 60 seconden ("). (Lees meer...)

Sherpas proyects vindt u op de coordinaten 53.22 (53°13') | 6.56 (6°33')
Sherpas Proyects
[p] Oude Boteringestraat 49 - 9712 GE Groningen
[t] 050 311 55 22
[i] info@sherpasproyects.com
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen dan kunt u hier klikken om u uit te schrijven.