Sherpas Proyects

• Uitnodiging - Eindpresentatie onderzoek burgerparticipatie
• Voordeel - BTW vrijstelling trainingen en opleidingen
• Kwaliteit - CRKBO-certificaat voor Sherpas Proyects
Sherpas Proyects - ...and then there were three...
Winnaar - Promotiedagen Noord Nederland
• Boeken - Binnenkort te verschijnen
• Nu inschrijven! - Training Procesbegeleiding
Cultuur - Koorproject Opus
 
. . . . .
Uitnodiging eindpresentatie onderzoek burgerparticipatie
 
Sherpas Proyects wil graag haar kennis en expertise inzetten om gemeenten, provincies en waterschappen te ondersteunen bij participatietrajecten en heeft daarom Ruurd Vos, derdejaars student bestuurskunde aan de Thorbecke Academie (NHL hogeschool), gevraagd onderzoek te doen naar burgerparticipatie. De onderzoeksvraag hierbij is : Wat zijn de uitgangspunten van burgerparticipatie in de overheidssector en met welke diensten en producten kan Sherpas Proyects deze markt bedienen?
 

 
Om een antwoord te vinden op deze vraag heeft Ruurd bij 19 overheidsinstellingen een interview afgenomen om een goed algemeen beeld te kunnen schetsen over hoe burgerparticipatie in de praktijk wordt toegepast.
 
De onderzoeksresultaten, conclusies en adviezen zijn verwerkt in een verslag welke op maandag 7 maart gepresenteerd zal worden. U bent van harte uitgenodigd om deze dag aanwezig te zijn bij de presentatie. Aansluitend zal een interactieve workshop en een borrel worden gegeven. De presentatie en workshop zal plaats vinden in het kantoor van Sherpas Proyects in Groningen van 16.00 tot ca. 18.00 uur.
 
U kunt zich aanmelden door vóór 3 maart een mail te sturen met uw naam, telefoonnummer en e-mailadres naar info@sherpasproyects.com.
 
. . . . .
BTW vrijstelling trainingen & opleidingen
 
Vanaf 1 januari 2011 is investeren in training & opleiding bij Sherpas Proyects nog aantrekkelijker door nieuwe BTW wetgeving.
 
. . . . .
CRKBO-certificaat
   
logo CRKBOAls gerenommeerd advies- en trainingsbureau is Sherpas Proyects definitief opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
 
. . . . .
...and then there were three... (*)
 
In 2011 gaan we als driemanschap verder: Maaike Miedema, Peter Vos en Jakob Zwinderman. Harrie Rutgers, één van de oprichters, heeft gekozen te gaan werken als manager parkeren bij de gemeente Groningen. Hij had er jaren interim gewerkt en werd voor de keuze gesteld om te vast te blijven. Met zijn drieën houden we de vlag in top en zetten we gewoon door. Momenteel zijn we met enkele kandidaten in onderhandeling om toe te treden tot de maatschap.
 
teamfoto
Jakob Zwinderman, Harrie Rutgers, Peter Vos en Maaike Miedema.
 
(*) titel van een lp van Genesis in 1978, met hun eerste commerciële hit, daarna zijn ze wereldwijd bekend geworden. De kenmerkende frontman Peter Gabriel was vertrokken, maar Phil Collins heeft de band populair gemaakt.
 
. . . . .
Promotiedagen Noord Nederland
 
De gratis workshop is gewonnen door Teijn Aramid in Delfzijl. In 2011 gaan we de workshop uitvoeren.
 
. . . . .
Binnenkort te verschijnen
 
Peter is met zijn vijfde boek rondom het onderwerp timemanagement bezig: ‘De secretaresse met ballen’. Jakob gaat met Marco van den Berg (succescoach van GasTerra Flames, basketbal) een boek schrijven over teamwerk: ‘Naar de top’, winnende teams in projecten.
 
. . . . .
Training procesbegeleiding
 
De inschrijving voor deze unieke tweedaagse training in mei 2011 is gestart.
De basistraining bestaat uit drie modulen. De theorie van procesbegeleiden, de rol van de procesbegeleider en methoden en technieken inclusief praktische oefeningen.
 
Wilt u deelnemen aan deze training, neem dan contact met ons op.
Lees verder... [pdf]
 
. . . . .
Koorproject Opus
 
illustratie

Koorprojekt Opus is erin geslaagd voor Opus 5 de beroemde Engelse componist Howard Goodall naar Nederland te halen.
Uitgevoerd worden zijn prachtige Requiem ‘Eternal Light’, de koorwerken ‘Love Divine’, ‘Spared’, ‘They were not here’ en een werk voor orkest, ‘Poppies’ uit ‘The Seasons’. De concerten vinden plaats op 4, 5 en 6 februari in resp. Groningen, Leeuwarden en Utrecht.
 
Goodall is een veelvuldig onderscheiden Britse componist van koorwerken, musicals en film- en tv-muziek (o.a. Mr. Bean). Zijn prachtige koorwerken zijn in de Engelse koortraditie. Hij zal bij alle drie concerten aanwezig zijn en bespeelt zelf het orgel.
 
Onze eigen Maaike maakt deel uit van het gemende koor van Opus 5!
Lees verder...
 
 
. . . . .
Sherpas Proyects
[p] Oude Boteringestraat 49 - 9712 GE Groningen
[t] 050 311 55 22
[i] info@sherpasproyects.com
[w] www.sherpasproyects.com
[kvk] 01151273
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen dan kunt u hier klikken om u uit te schrijven.
 
 
footer