Sherpas Proyects

• Teamuitbreiding - Terug naar vier
• Training - POWER!
• Boek - No Prima Donnas
Certificering - competentieanalyse met RDA
 
. . . . .
Liane Duit gaat Sherpas Proyects team versterken
Terug naar vier
 
Wanneer je zoekende bent is het prettig wanneer je een gids tegenkomt die je verder helpt. In mijn geval heb ik het geluk dat ik me tevens mag voegen bij deze groep van gidsen. Daarom stel ik me graag aan u voor: Liane Duit, woonachtig in Assen en moeder van twee kinderen en per 1 mei toegetreden tot het Sherpas Proyects team. Begonnen als office manager bij een loopbaanadviesbureau, alwaar ik geleerd heb je pad goed uit te stippelen en woorden om te zetten in daden. Tips die ik in mijn latere sales functies heel goed heb kunnen gebruiken. De uitstap naar personeelsmanagement heeft me veel geleerd over de kracht van een team dat in haar element opereert. En tevens dat ik in mijn element ben wanneer ik mijn creativiteit en ondernemerschap volop kan inzetten om klanten te verrassen.
 
Bij Top Secretaries kon ik dit alles combineren. In Noord Nederland heb ik dit nieuwe merk in de markt gezet en secretaresses kunnen enthousiasmeren voor het acteren als ondernemend werknemer. Nu, bijna 5 jaar later, kwam ik tot de conclusie dat ik klaar ben voor de volgende stap. Op naar het volgende kamp... De reis; die zet ik voort bij Sherpas Proyects. Hier ga ik me vooral richten op front & backoffice personeel. Daar ligt mijn betrokkenheid en mijn kennis. Tijd voor ‘empowerment’ van deze groep en ik maak me daar graag hard voor. Een aanvullende kracht op het bestaande team van Sherpas Proyects en voor mij een heerlijk gevoel dat ik word opgenomen in zo een ervaren team!
 
En voor u? Een combinatie van samenwerkende krachten dat op alle fronten uw organisatie kan gidsen naar de 21ste eeuw, waar innovatie, creativiteit en entrepreneurschap heel belangrijk zijn. Ik hoop snel persoonlijk kennis met u te mogen maken!
 
. . . . .
POWER!
 
Kluwer organiseert met medewerking van o.a. Peter Vos (en Jakob Zwinderman) van Sherpas Proyects diverse POWERsessies voor verschillende doelgroepen. Deze eendaagse bijeenkomsten zijn bedoeld om, heel intensief, in korte tijd, veel praktische kennis en vaardigheden te verzamelen. Vooral voor secretaressen zijn er inmiddels al meer dan 10 succesvolle bijeenkomsten geweest met, maar liefst, meer dan 1000 deelnemers. De POWERsecretaress dagen worden vooral in Meeting Plaza te Utrecht georganiseerd. Op 26 mei was er een sessie in Eindhoven en op 22 september a.s. in Groningen. Inmiddels is er een opvolger van de POWERsecretaresse: de POWERsecretaresse2 over taal en communicatie.
 
Voor meer informatie:
POWERsecretaresse
POWERsecretaresse2
 

 
Inmiddels zijn er voor diverse andere doelgroepen ook POWERsessies ontwikkeld of in ontwikkeling: ambtenaren, fiscalisten, juristen, schoolleiders, O.R.-leden etc.
Voor meer informatie:
POWERambternaar

Nieuw boek van Peter Vos
Meer POWER met TIMEMANAGEMENT 3.0 (ISBN: 978 90 13 07443 7 -Paperback- en 978 90 13 08112 1 -eBook- serie Secretaresse Assistent Wijzer, uitgeverij Kluwer). Co-auteur Mark Balkenende.
 
. . . . .
Boek over het ontwikkelen van topteams
No Prima Donnas
   
Boek 'No Prima Donna's'Samen met basketbalcoach Marco van den Berg werkt Jakob Zwinderman van Sherpas Proyects aan een boek. Het boek komt pas in het najaar uit. Toch is er nu al een omslagtekst, gemaakt door de redactie van Tirion Sport.
 
‘Dit inspirerende boek is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe je een succesvol team maakt. Centraal in het boek staat de aanpak van basketbalcoach Marco van den Berg voor het ontwikkelen van zijn topteams. Deze aanpak is gebaseerd op de bijzondere kernwaarden altruïsme, de groene baret, stoïcijns meebewegen en geen smoesjes.
 
De auteurs maken in het boek de vertaling van succesvolle topsportteams naar werken in (project)teams. Ze doen dat aan de hand van vele voorbeelden uit de topsport en het bedrijfsleven. Daarmee is dit boek een uniek leer- en inspiratieboek voor iedereen die een succesvol team wil smeden. Het boek kan gebruikt worden als voorbereiding voor het opstarten van projectteams, maar ook voor bedrijfstrainingen.’ In de volgende nieuwsbrief zullen we u op de hoogte brengen van de voortgang van het boek.
 
. . . . .
Certificering voor competentieanalyse
met RDA

 
Sinds kort zijn wij bevoegd om een assessment uit te voeren en daarmee een rapport uit te brengen over de capaciteiten en competenties van een medewerker of het hele team, de match met het functieprofiel, of de match met de cultuur van de organisatie en de mogelijkheden voor de ontwikkelrichting. Ook is het mogelijk om een quick scan te doen bij sollicitanten om een beeld te krijgen van de match tussen de vacature, de functie en de kandidaat. Een goed hulpmiddel bij werving en selectie.
 
RDA® staat voor Rol Diagrammatische Aanpak. Het RDA-model is een psychologisch en linguïstisch ordeningssysteem dat in samenwerking met Universiteit Utrecht en Universiteit Twente is ontwikkeld. Het model beschrijft het gedrag van mensen in termen van rollen en interacties. RDA is daarmee een analysehulpmiddel, waarmee op integrale wijze een persoon, een functie, een afdeling, een organisatie in kaart gebracht en vergeleken kunnen worden.schema RDA-model
Lees verder…


 
. . . . .
Sherpas Proyects
[p] Oude Boteringestraat 49 - 9712 GE Groningen
[t] 050 311 55 22
[e] info@sherpasproyects.com
[w] www.sherpasproyects.com
[kvk] 01151273
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen dan kunt u hier klikken om u uit te schrijven.
 
 
footer