Slimmer werken voor professionals

Slimmer werken

U worstelt met uw volle agenda, volle e-mail inbox en een overvolle todo-lijst?
U bent goed in hun vak, maar u komt langzamerhand om in alle drukte en details? Het wordt bovendien steeds lastiger om het overzicht te houden?

Dan is de meereffect training, slimmer werken, over modern timemanagement iets voor u!

 

Deelnemen aan de meereffect training over modern timemanagement kan de volgende resultaten opleveren:

  • U leert hoe u zo doelgericht mogelijk werkt
  • U weet hoe u uw e-mail inbox elke dag supersnel leegmaakt
  • U krijgt inzicht in slim agendagebruik, misschien wel de kern van timemanagement
  • U overwint uw neiging om sommige klusjes uit te stellen
  • U ervaart door beter timemanagement opnieuw, dat werken écht leuk kan zijn
  • Timemanagement wordt voor u een natuurlijk proces
  • U vergroot uw kansen op promotie of groei, omdat u productiever en daadkrachtiger wordt!
  • meereffect levert concrete resultaten

 

Resultaten

U krijgt een training over modern timemanagement van één dag, waarin u de beste inzichten krijgt om alle informatie die binnenkomt en uw werk te structureren.

 

U krijgt begeleiding en coaching tijdens die dag, om het time- en stressmanagement systeem zo goed mogelijk meteen toe te passen in uw eigen werk.

 

U krijgt een uitgebreid Nederlandstalig trainingsboek met theorie, schema's en artikelen over de theorie en praktijk. U kunt meteen beginnen met beter timemanagement.

 

U krijgt toegang tot ons unieke e-learning systeem met artikelen, forums, antwoorden op uw vragen en meer. Als u dat wilt, krijgt u een (semi-)wekelijks artikel toegestuurd met praktische tips en ideeën voor efficiënt werken.

 

Trainers Peter Vos & Jakob Zwinderman

De trainers, drs Peter Vos en drs Jakob Zwinderman, hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in het omgaan en trainen in tijdsvraagstukken, effectiever werken en planning. Peter Vos heeft meerdere boeken over timemanagement geschreven.

 

Dagindeling

9.00 uur Ontvangst
9.30 uur Blok 1 - Informatie verzamelen
11.30 uur Blok 2 - Slimmer besluiten en verwerken
  Lunch
13.30 uur Blok 3 - Prioriteiten, archiveren en projecten
15.30 uur Blok 4 - Scherp blijven, e-mail en tips en truc
16.30 uur Afsluiting

 

In company

We verzorgen, slimmer werken, de meereffect training over time management nieuwe stijl ook met alle plezier op uw locatie, voor uw team.

 

In één dag de beste inzichten om uw werk te structureren en rust in uw werk terug te brengen vraagt slechts een investering van € 495,- per persoon.
Bij meerdere inschrijvingen van één organisatie voor dezelfde trainingsdag gelden ook nog eens aantrekkelijke kortingen, mits deze personen zich samen aanmelden, in één aanmeldingsformulier. Voor twee tot vier personen betaalt u € 465,- per persoon, vanaf vijf personen zelfs nog maar € 410,50 per persoon!
(Alle bedragen zijn exclusief BTW.)

 

Data

Deze ééndaagse training wordt georganiseerd op onze locatie in Assen (19 september, 21 november) en Utrecht (18 april). Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom. Om 9.15 uur start het programma.

 

Om de praktische toepassing van deze moderne time management methode in uw eigen dagelijkse praktijk te waarborgen, kunnen we u in aansluiting op de training ook terugkom(mid)dagen, telecoaching of time management coaching-on-the-job aanbieden.